Продажба на двустайни и тристайни апартаменти и паркоместа в новостроящ затворен комплекс „Сънденс Резиденс“, кв. “Манастирски ливади – запад”, София

№ 111197 | 13 юни 2018
Цена на кв.м
200 евро
Площ
1000 кв.м
Тип имот
Цяла сграда, Жилищна сграда
Град
София
Район
Манастирски ливади
Етап строителство
Завършен покрив и съставен АКТ 14
Завършеност
БДС
Вид строителство
Тухла

* Площ без общи части като стълбище и др.

200 000 евро
3.60% (7 200 евро) комисионна от купувача

Абониране по email за промени в цената

Подобни имоти давани под наем

„Сънденс Резиденс“ е нов жилищен комплекс, разположен в гр. София на 200 м от бул. „България“ и Околовръстен път, между улиците „Проф. Велизар Велков“, „Българска легия“ и „Бяло поле“.

Районът се отличава със специфичен микроклимат, чист въздух, тиха и спокойна атмосфера. Разположен е близо до живописната резиденция „Бояна“ и ски лифтовете на Витоша. Инфраструктурата е много добре организирана, като на пешеходно разстояние от обекта са Мол „България“, ресторант „Виктория“, магазин „Била“, детски градини, училища и МБАЛ „Св. София“.

Ако сте с автомобил, можете да стигнете до центъра на града за по-малко от 15 минути, благодарение на една от най-бързите пътни артерии – бул. „България“. Изключително голямо удобство е и лесната комуникация с Околовръстен път, който ще Ви осигури директен достъп до по-голямата част от града и до автомагистралите „Тракия“ и „Струма“.

„Сънденс Резиденс“ е разположен на площ от 4 754 кв.м и е проектиран спрямо околните сгради, така че да се получи естествено уединение от градския шум. Комплексът е от затворен тип, което гарантира необходимата сигурност за един комфортен начин на живот.

Избрали сме благоприятна ориентация за апартаментите – основната част от тях са с изложение изток или запад. От комплекса се разкрива панорама към красивите склонове на Витоша. Ако обичате да се събуждате с първите слънчеви лъчи или да се наслаждавате на залеза, то „Сънденс“ може да бъде Ваш дом.

В комплекса ще имате възможност да избирате между 83 апартамента – двустайни, тристайни и четиристайни, с площ от 60 до 198 кв.м, разположени на 6 етажа. Жилищата се издават на шпакловка и замазка, с монтирани ключове и контакти, мултисплит климатична система, smart домофонна система, блиндирани входни врати. Това предоставя възможност да обзаведете своя дом така, както винаги сте мечтали.

За да осигурим максимален комфорт на живущите, в комплекса ще има подземен и открит паркинг, магазини на приземните нива и детска площадка. Богатата растителност в двора създава усещането, че домът Ви е потопен в зеленина.

В комплекс „Сънденс Резиденс“ е осигурен професионален сграден мениджмънт. Услугата включва: портиерска служба и видеонаблюдение, текуща техническа поддръжка на общите части, ежедневно почистване, сезонно озеленяване, осигуряване на техническа изправност на асансьорната и домофонна инсталации и други.

„Сънденс Резиденс“ е хармоничен, уреден и спокоен кът в забързания столичен живот, където слънчевите лъчи ще танцуват във Вашия дом. Ще може да отпочинете след дългия ден, наслаждавайки се на красотата на Витоша, на залеза или просто да отдъхнете сред зеленината на двора.

Характеристика Описание
Асансьор Да
ТЕЦ Не
Тип дограма ПВЦ
Особености подземен и открит паркинг

За квартала Квартал “Манастирски ливади” се намира в югозападната част на град София. На запад граничи с бул. “Братя Бъкстон”, на североизток и изток с ул. “Тодор Каблешков”, на югоизток с ул. “Сребърна” и на юг с Околовръстен път. Състои …

повече за квартал „Манастирски Ливади“

Разходи по сделка:

9779.15 лева Местен данък
1575.40 лева Нотариална такса
391.17 лева Такса вписване
0.00 лева Други нотариални такси
0.00 лева Банкови такси
Георги Михайлов

Георги Михайлов

Консултант

телефон:
02 80 81 82 3
мобилен:
0896 892 563
e–mail:
[javascript protected email address]
всички имоти на брокера

Ако знаете какво точно търсите или искате да предложите имот, ние ще се свържем с вас за подробности!