ЕРА София Тренд продава ексклузивно разработено бистро с много добра локация в кв. Свобода, София

№ 111123 | 22 май 2018
Имотът се предлага само при нас.
Цена на кв.м
772 евро
Площ
90 кв.м
Чиста площ*
90.00 кв.м
Тип имот
Търговски обект, Заведение за хранене
Град
София
Район
Свобода
Етаж от етажи
1 от 9
Етап строителство
Издадено разрешение за ползване
Завършеност
До ключ
Вид строителство
Тухла
Година
2005

* Площ без общи части като стълбище и др.

69 500 евро
3.60% (2 502 евро) комисионна от купувача

Абониране по email за промени в цената

Подобни имоти давани под наем

ЕКСКЛУЗИВНО! ЕРА София Тренд продава бистро с много добра локация за дейността си в жилищна тухлена кооперация в кв. “Свобода” с голям човекопоток. Извадени всички необходими разрешителни за работа като бистро и действащо като такова от 2009 г. Капацитетът на заведението във вътрешната търговската площ е 40 седящи места и възможност за поставяна на 6 външни маси. Имотът е със ЗП 90,00 кв.м., състои се от: търговско помещение (50,00 кв.м.), кухня (22,00 кв.м.), бар (8,00 кв.м.), миялно (5,00 кв.м.) и тоалетна (2,50 кв.м.) Бистрото се продава с наличното в него оборудване и обзавеждане. Кухнята е изцяло обoрудвана и влиза в цената – трифазен тоk, 4бр гнезда за картофи, професионална машина за рязане на зеленчуци, конвектомат за 6 тави, 2 вертикални фризера, 2 хладилника, 1 хладилник за зеленчуци, скара, 3 хладилни витрини, месомелачка, картофобелачка и др. Плотовете са съобразени с изискванията за заведенията – иноксови са, включително и на бара. Помещението е оборудвано с инверторен климатик, на стените има изолация, на тавана – изолация с LED осветление. По отношение на абсорбацията – спазени са изискванията за отстояние от жилищната част на сградата. Навън има възможност за поставяне на два телевизора в случай на нужда. За повече информация вж. раздели “Разпределение” и “Помещения”. Изложението е югоизток..

Подовата настилка в зоната за хранене е теракот, стените са на латекс. В кухнята пода е теракот, стени на фаянс. Дограмата e ПВЦ. Отоплението е на ток с монтиран климатик . Имотът е обезопасен със СОТ.

Бистрото е разположено до основен булевард и между блокове. В близост има клон на банка ДСК, копирен център и други офиси, които ежедневно се възползват от топлата кухня. Районът не разполага с друго подобно заведение – достъпни цени и качествено обслужване.

Има възможност за закупуване и на бизнеса.

Помещение Площ кв. м. Описание
Друг вид помещение 8.00 кв.м теракот и фаянс
Мокро помещение 5.00 кв.м теракот и фаянс
Търговска площ 50.00 кв.м теракот и фаянс
Кухня 22.00 кв.м теракот и фаянс
Тоалетна 2.50 кв.м теракот и фаянс
Помещение Описание
Друг вид помещение бар
Мокро помещение професионалана съдомиялна, мивка, дуж
Търговска площ Помещението е оборудвано с инверторен климатик, на стените има изолация, на тавана - изолация с LED осветление. По отношение на абсорбацията - спазени са изискванията за отстояние от жилищната част на сградата.
Кухня трифазен тоk, 4бр гнезда за картофи, професионална машина за рязане на зеленчуци, конвектомат за 6 тави, 2 вертикални фризера, 2 хладилника, 1 хладилник за зеленчуци, скара, 3 хладилни витрини, месомелачка, картофобелачка. Плотовете са съобразени с изискванията за заведенията - иноксови са, включително и на бара.
Тоалетна санитария
Климатик Климатик
Мебели Да
Характеристика Описание
Асансьор Не
ТЕЦ Не
Тип дограма ПВЦ
Паркинг Свободно паркиране

Разходи по сделка:

3398.25 лева Местен данък
962.83 лева Нотариална такса
135.93 лева Такса вписване
0.00 лева Други нотариални такси
0.00 лева Банкови такси
Калин Ников

Калин Ников

Консултант

телефон:
02 8081823
мобилен:
0894 468 237
e–mail:
[javascript protected email address]
визитка:
Калин Ников
всички имоти на брокера

Ако знаете какво точно търсите или искате да предложите имот, ние ще се свържем с вас за подробности!