ЕРА София Тренд отдава под наем тристаен обзаведен апартамент в близост до метростанция “Константин Величков”, София

№ 112325 | 7 May 2019
Цена на кв.м
4 евро
Площ
90 кв.м
Чиста площ*
90.00 кв.м
Тип имот
Апартамент , Тристаен
Град
София
Район
Света Троица
Етаж от етажи
4 от 5
Етап строителство
Издадено разрешение за ползване
Завършеност
До ключ
Вид строителство
Тухла
Година
1990

* Площ без общи части като стълбище и др.

350 евро
50.00% (175 евро) комисионна от наемателя

  Абониране по email за промени в цената

  Подобни имоти давани под наем

  Предложеният тристаен апартамент под наем е с добра локация, със ЗП 90.00 кв.м. и се предлага с наличното в него обзавеждане. Състои се от: входно антре, дневна с вестибюл, кухня с трапезария, спалня, баня с тоалетна,балкон с излаз от дневната . Подовата настилка в имота е на паркет и теракот. Стените са на латекс. Банята и WC са на гранитогрес и фаянс. Дограмата на прозорците е ПВЦ. Р айонът е много комуникативен, в близост е метростанция “Константин Величков”, което осигурява бърз и удобен достъп до центъра на града.

  За връзка с консултант : Росен Миладинов 0894 468 238

  ХарактеристикаОписание
  АсансьорНе
  ТЕЦДа
  Тип дограмаПВЦ
  ПаркингСвободно паркиране
  Градски транспорттрамвай [№ 3, 8, 11, 22 ], автобус [№ 53, 309 и 310 ], тролейбус [ № 6, 7]

  За квартала На юг граничи с кв. „Илинден”, на изток с жк. „Зона Б-18”, на североизток с кв. „Фондови жилища”, на северозапад с ЖП гара и „Захарна фабрика”, а на запад с кв. „Гевгелийски”. Пътните артерии, които обграждат квартала са бул. „Царица Йоана”, бул. „Константин Величков”, ул. „Йосиф Щросмайер” и улиците "Хайдут Сидер" и "Крум Стоянов". Архитектура Строителството в квартала е разнообразно. Повечето блокове са панелни, строени в началото на 70-те и края на 80-те години на 20-ти век. ЕПК блоковете също не са малко, пръснати са в различните краища на квартала - по бул. „Европа”и бул. „Царица Йоан”. Стари тухлени блокове има около ул. „Цар Симеон” в близост до парка и до бул. „Константин Величков”. Строителството на нови тухлени кооперации тепърва се развива. Предприемачите предпочитат района около бул. „Константин Величков” и едноименния парк „Света Троица”, от където минават повечето транспортни средства, свързващи квартала с центъра и другите квартали на столицата. Инфраструктура

  В квартала са разположени: 3-то СОУ, 43-то ОУ, 45-то ОУ, 2-ра Английска Езикова Гимназия, Професионална гимназия по хранително-вкусови технологии, Професионална гимназия по транспорт и енергетика, Професионална гимназия по аудио, видео и телекомуникация. Има и две здравни заведения - СБАЛ на сърдечно-съдови заболявания и 6-ти Диагностично Консултативен Център. На територията на квартала е открит първият Кинокомплекс с 15 кино салона и заведения за хранене от веригата „Арена” на бул. „Царица Йоана”. Кварталът разполага със собствен парк и църква. Голямо разнообразие от магазини и заведения за хранене има по ул. „Цар Симеон”. Веригите супермаркети „Фантастико”, „МАГАЗИНЪ 345” и „Фамилия” имат свои представители в квартала. На бул. „Сливница” се намира и големия търговски център "Глобус".

  Росен Миладинов

  Росен Миладинов

  Консултант

  телефон:
  02 8081823
  мобилен:
  0894 468 238
  e–mail:
  [javascript protected email address]
  всички имоти на брокера

  Ако знаете какво точно търсите или искате да предложите имот, ние ще се свържем с вас за подробности!