Ексклузивно! ЕРА София Тренд продава обзаведен двустаен апартамент в близост до парк за отдих и метростанция “Вардар” в кв.Разсадника, София

№ 111833 | 27 February 2019
Имотът се предлага само при нас.
Цена на кв.м
1 042 евро
Площ
65.77 кв.м
Чиста площ*
65.77 кв.м
Тип имот
Апартамент , Двустаен
Град
София
Район
Разсадника
Етаж от етажи
5 от 8
Етап строителство
Издадено разрешение за ползване
Завършеност
За основен ремот
Вид строителство
Панел
Година
1985

* Площ без общи части като стълбище и др.

68 500 евро
3.60% (2 466 евро) комисионна от купувача

  Абониране по email за промени в цената

  Наемна цена ≈356 евро

  Подобни имоти давани под наем

  Ера София Тренд Ви представя двустаен апартамент в кв. “Разсадника”. Имотът се намира на 5-ти етаж и е със застроена площ от 65,77 кв.м. Състои се от: коридор (9.10 кв.м.) с вграден гардероб и шкаф за обувки, хол (16.70 кв.м.) с холна гарнитура и маса и шкафове за телевизор. кухня (9,00 кв.м) обзаведена с готварска печка, хладилник, диван, кухненски шкафове и трапезна маса с излаз към тераса (5.50 кв.м.), спалня (17,00 кв.м) обзаведена със скрин, две легла, шкаф и четирикрилен гардероб с излаз към тераса (5.50 кв.м.) и баня с тоалетна (4.00 кв.м.).

  Имотът се продава с наличното обзавеждане в него и е изключително подходящ за закупуване с цел инвестиция. За повече информация вж. раздели “Разпределение”, “Помещения” и “Обзавеждане”. Изложението е изцяло южно.

  Подовата настилка във всички помещения е теракот, балконите са на мозайка. Стените са латекс и тапети. Санитарното помещение е на мозайка и ПВЦ тапети. Дограмата в имота е дървена обикновена. Отоплението е ТЕЦ, радиаторите са чугунени.

  Жилищната кооперация е панелно строителство от 80-те години на миналия век с изключително привлекателна локация. Извършен е ремонт на покрива през 2018 г. Добре поддържани са общите части на входа като месечната такса за поддръжка на входа е 5.00 лв., достъпът е ограничен. Районът е много комуникативен и добре устроен. В близост се намира отлично поддържан парк за отдих, медицински центрове, здравни центрове и магазини. Жилището се намира в близост до метростанция “Вардар” и спирки на градси транспорт, което осигурява бърз и безпрепятствен достъп до центъра и всички точки на Столицата!

  ПомещениеПлощ кв. м.Описание
  Коридор9.10 кв.мПод-теракот, стени-корк и латекс
  Хол17.00 кв.мПод-теракот, стени-тапети
  Кухня8.94 кв.мПод-теракот, стени-тапети
  Спалня17.00 кв.мПод-теракот, стени-тапети
  Баня, тоалетна4.00 кв.мПод-мозайка, стени-ПВЦ тапети
  Балкон5.50 кв.мПод-мозайка
  Балкон5.50 кв.мПод-мозайка
  ПомещениеОписание
  КоридорГардероб-вграден, шкаф за обувки
  ХолХолна гарнитура с маса, два броя секционен шкаф
  КухняКухненски шкафове, готварска печка, хладилник, диван, маса с два стола
  СпалняДве легла, скрин, шкаф, четирикрилен гардероб
  Баня, тоалетнаНяма
  Балконняма
  МебелиДа
  ХарактеристикаОписание
  АсансьорДа
  ТЕЦДа
  Тип дограмаДървена обикновена
  ПаркингСвободно паркиране
  Градски транспорттрамвай [ № 8, 9, 11, 19, 22 ], автобус [№ 11, 45, 60, 72, 77, 83 ], такси [ № 12, 29, 32]
  ИзложениеЮг

  За квартала Разсадника-Коньовица е жилищен комплекс в западната част на София, принадлежащ към район „Красна поляна“ - район на Столична община, на десет минути с градския транспорт от центъра на града. Кварталът е добре устроен с достатъчно зелени площи и добри комуникации. На север граничи с бул. “Ал. Стамболийски” и ж.к. Илинден, на изток — с бул. “Константин Величков” (ж.к. Зона Б-19), на юг — с ж.к. Сердика и Владайска река, а на запад — с бул. “Вардар” (ж.к. Красна поляна 1). Архитектура В комплекса преобладава панелното строителство. Има няколко категории сгради - стари панелни блокове от серия Бс-2-63 (обединена), тухлени сгради, по-нови панелни сгради от серия Бс-69-Сф-УД, блокове тип ЕПК, както и модерни кооперации от тухла, построени през последните десетина години. Инфраструктура Разсадника е един от най-зелените квартали в столицата. В югоизточната му част се намира паркът ”Св. Св. Петър и Павел” и църква със същото име. В ж.к. Разсадника-Коньовица се намира Първа АГ “Св. София” (Специализирана болница за активно лечение, бившата “Тина Киркова”), и 57-мо СОУ. Обграждащите комплекса булеварди са в добро състояние. Подменена е пътната настилка и някои подземни комуникации на ВиК и топлофикацията.

  Разсадника съвпада приблизително с квартал Коньовица, като от няколко години е преименуван на "ж.к. Разсадника-Коньовица".

  Разходи по сделка:

  3349.36 леваМестен данък
  958.14 леваНотариална такса
  133.97 леваТакса вписване
  0.00 леваДруги нотариални такси
  0.00 леваБанкови такси
  Гергана Ганчева

  Гергана Ганчева

  Консултант

  телефон:
  02 80 81 82 3
  мобилен:
  0894 468 241
  e–mail:
  [javascript protected email address]
  визитка:
  Gergana Gancheva
  всички имоти на брокера

  Ако знаете какво точно търсите или искате да предложите имот, ние ще се свържем с вас за подробности!