Ексклузивно! ЕРА София Тренд продава обзаведен двустаен апартамент в близост до парк за отдих и метростанция “Вардар” в кв.Разсадника, София

№ 111833 | 13 декември 2018
Имотът се предлага само при нас.
Цена на кв.м
1 042 евро
Площ
65.77 кв.м
Чиста площ*
65.77 кв.м
Тип имот
Апартамент, Двустаен
Град
София
Район
Разсадника
Етаж от етажи
5 от 8
Етап строителство
Издадено разрешение за ползване
Завършеност
За основен ремот
Вид строителство
Панел
Година
1985

* Площ без общи части като стълбище и др.

68 500 евро
3.60% (2 466 евро) комисионна от купувача

Абониране по email за промени в цената

Наемна цена ≈307 евро

Подобни имоти давани под наем

Ера София Тренд Ви представя двустаен апартамент в кв. “Разсадника”. Имотът се намира на 5-ти етаж и е със застроена площ от 65,77 кв.м. Състои се от: коридор (9.10 кв.м.) с вграден гардероб и шкаф за обувки, хол (16.70 кв.м.) с холна гарнитура и маса и шкафове за телевизор. кухня (9,00 кв.м) обзаведена с готварска печка, хладилник, диван, кухненски шкафове и трапезна маса с излаз към тераса (5.50 кв.м.), спалня (17,00 кв.м) обзаведена със скрин, две легла, шкаф и четирикрилен гардероб с излаз към тераса (5.50 кв.м.) и баня с тоалетна (4.00 кв.м.).

Имотът се продава с наличното обзавеждане в него и е изключително подходящ за закупуване с цел инвестиция. За повече информация вж. раздели “Разпределение”, “Помещения” и “Обзавеждане”. Изложението е изцяло южно.

Подовата настилка във всички помещения е теракот, балконите са на мозайка. Стените са латекс и тапети. Санитарното помещение е на мозайка и ПВЦ тапети. Дограмата в имота е дървена обикновена. Отоплението е ТЕЦ, радиаторите са чугунени.

Жилищната кооперация е панелно строителство от 80-те години на миналия век с изключително привлекателна локация. Извършен е ремонт на покрива през 2018г. Добре поддържани са общите части на входа като месечната такса за поддръжка на входа е 5.00 лв., достъпът е ограничен. Районът е много комуникативен и добре устроен. В близост се намира отлично поддържан парк за отдих, медицински центрове, здравни центрове и магазини. Жилището се намира в близост до метростанция “Вардар” и спирки на градси транспорт, което осигурява бърз и безпрепятствен достъп до центъра и всички точки на Столицата!

Помещение Площ кв. м. Описание
Коридор 9.10 кв.м Под-теракот, стени-корк и латекс
Хол 17.00 кв.м Под-теракот, стени-тапети
Кухня 8.94 кв.м Под-теракот, стени-тапети
Спалня 17.00 кв.м Под-теракот, стени-тапети
Баня, тоалетна 4.00 кв.м Под-мозайка, стени-ПВЦ тапети
Балкон 5.50 кв.м Под-мозайка
Балкон 5.50 кв.м Под-мозайка
Помещение Описание
Коридор Гардероб-вграден, шкаф за обувки
Хол Холна гарнитура с маса, два броя секционен шкаф
Кухня Кухненски шкафове, готварска печка, хладилник, диван, маса с два стола
Спалня Две легла, скрин, шкаф, четирикрилен гардероб
Баня, тоалетна Няма
Балкон няма
Мебели Да
Характеристика Описание
Асансьор Да
ТЕЦ Да
Тип дограма Дървена обикновена
Паркинг Свободно паркиране
Градски транспорт трамвай [ № 8, 9, 11, 19, 22 ], автобус [№ 11, 45, 60, 72, 77, 83 ], такси [ № 12, 29, 32]
Изложение Юг

За квартала Разсадника-Коньовица е жилищен комплекс в западната част на София, принадлежащ към район „Красна поляна“ - район на Столична община, на десет минути с градския транспорт от центъра на града. Кварталът е добре устроен с достатъчно зелени площи и добри комуникации. На север граничи с бул. “Ал. Стамболийски” и ж.к. Илинден, на изток — с бул. “Константин Величков” (ж.к. Зона Б-19), на юг — с ж.к. Сердика и Владайска река, а на запад — с бул. “Вардар” (ж.к. Красна поляна 1). Архитектура В комплекса преобладава панелното строителство. Има няколко категории сгради - стари панелни блокове от серия Бс-2-63 (обединена), тухлени сгради, по-нови панелни сгради от серия Бс-69-Сф-УД, блокове тип ЕПК, както и модерни кооперации от тухла, построени през последните десетина години. Инфраструктура Разсадника е един от най-зелените квартали в столицата. В югоизточната му част се намира паркът ”Св. Св. Петър и Павел” и църква със същото име. В ж.к. Разсадника-Коньовица се намира Първа АГ “Св. София” (Специализирана болница за активно лечение, бившата “Тина Киркова”), и 57-мо СОУ. Обграждащите комплекса булеварди са в добро състояние. Подменена е пътната настилка и някои подземни комуникации на ВиК и топлофикацията.

Разсадника съвпада приблизително с квартал Коньовица, като от няколко години е преименуван на "ж.к. Разсадника-Коньовица".

Разходи по сделка:

3349.36 лева Местен данък
958.14 лева Нотариална такса
133.97 лева Такса вписване
0.00 лева Други нотариални такси
0.00 лева Банкови такси
Гергана Ганчева

Гергана Ганчева

Консултант

телефон:
02 80 81 82 3
мобилен:
0894 468 241
e–mail:
[javascript protected email address]
визитка:
Gergana Gancheva
всички имоти на брокера

Ако знаете какво точно търсите или искате да предложите имот, ние ще се свържем с вас за подробности!