ЕКСКЛУЗИВНО! ЕРА София Тренд продава двустаен преустроен на тристаен апартамент с много добра локация до метростанция Вардар, кв. Гевгелийски, София

№ 110943 | 17 януари 2018
Имотът се предлага само при нас.
Цена на кв.м
1 054 евро
Площ
69.24 кв.м
Чиста площ*
69.24 кв.м
Тип имот
Апартамент, Тристаен
Град
София
Район
Гевгелийски
Етаж от етажи
11 от 16
Етап строителство
Издадено разрешение за ползване
Завършеност
За основен ремот
Вид строителство
Пълзящ кофраж
Година
1980

* Площ без общи части като стълбище и др.

73 000 евро
3.60% (2 628 евро) комисионна от купувача

Абониране по email за промени в цената

Наемна цена ≈588 евро

Подобни имоти давани под наем

ЕРА София Тренд продава вътрешен двустаен апартамент преустроен на тристаен с функционално разпределени, просторни и светли помещения, без преход. Разположен на единадесети етаж от общо шестнадесет, със ЗП 69,24 кв.м., в ПК сграда. Състои се от: входно антре (5,00 кв.м); коридор (3.00 кв.м.), дневна с трапезария и кухненски бокс (25,00 кв.м), спалня (13,00 кв.м), спалня (19,00кв.м) с излаз към тераса (3.00 кв.м); баня и тоалетна (5.00кв.м) Към имота има таванско помещение (4,38 кв.м.) За повече информация вж. раздели “Разпределение”, “Помещения” и “Обзавеждане”. Изложението е юг.

В имота е започнат основен ремонт. Подовата настилка и стените са на циментова замазка. Изцяло сменена ел. инсталация, ново табло. Дограмата на прозорците е сменена – алуминиева. Отоплението е на ТЕЦ без монтирани радиатори. ВиК е със сменени водомери без изградена канализация. Вертикалният щранг е сменен. Прокарано окабеляване за СОТ. Положени тръби с възможност за прокарване на лан мрежа.

Жилището е в ПК след 1980 година. Входът е поддържан с функциониращи два асансьор с чип. Входната врата се заключва и достъпа е чрез чип. Месечната такса за поддръжка на общи части е 5 лв. Пред блока и в съседните улици без проблемно се намират места за паркиране. Голямо междублоково пространство със зеленина и детски площадки. Районът е изцяло уреден, в непосредствена близост на 100 метра от него се намира метростнация “Вардар”, “Западен парк”. Търговски обекти и големи вериги хранителни магазина, детска градина, училище, квартални магазини, заведения, и др. Бърз и удобен достъп до центъра и други точки на града е пешеходното разстояние до метростанция, непосредствената близост на спирка на трамвай № 8, автобусна спирка, както и бул. “Царица Йоанна”

Помещение Площ кв. м. Описание
Входно антре 5.00 кв.м циментова замазка
Коридор 3.00 кв.м циментова замазка
Дневна, кухненски бокс, трапезария 25.00 кв.м под- циментова замаска, стени - замазка
Спалня 19.00 кв.м под- циментова замазка, стени - замазка
Тераса 3.00 кв.м
Спалня 13.00 кв.м под- циментова замазка, стени - замазка
Баня, тоалетна 5.00 кв.м циментова замазка
Таванско помещение 4.38 кв.м
Характеристика Описание
Асансьор Да
ТЕЦ Да
Тип дограма Алуминиева
Паркинг Свободно паркиране
Градски транспорт трамвай [8], автобус [77]
Изложение Юг

Гевгелийският квартал или Гевгелийската махала е квартал на българската столица София, разположен в северозападната част на града, част от район „Илинден“.

Кварталът е основан след Първата световна война от българи бежанци от южномакедонския град Гевгели и Гевгелийско[1], земята на строеж на който е отпусната по предложение на Димитър Динев[2].

На север улица „Богданци“ и железопътна линия отделят квартала от Западния парк, булевард „Вардар“ и друга железопътна линия го отделят от квартал „Света Троица“, а булевард „Царица Йоанна“ от квартал „Западен парк“.

Транспорт

Основната транспортна артерия на квартала е булевард „Царица Йоанна“,през който минава автобус №77, и на която се намира обслужващата квартала метростанция Вардар от първия диаметър на Софийското метро. Архитектура

Строителството в Гевгелийския квартал е предимно едропанелно (серии Бс-VIII-Сф и Бс-69-Сф), реализирано от края на 60-те до края на 80-те години на 20 век, като има няколко блока ЕПК, малки тухлени блокчета от 60-те години, както и нови жилищни сгради. Образование

Най-близките училища са в кварталите „Света троица“ и „Западен парк“. Най-близката болница е в „Света троица“ - СБАЛ на сърдечно-съдови заболявания на улица „Коньовица“ № 65.

Най близките училища са 3-то СОУ "Марин Дринов", ПГТЕ "Хенри Форд", 17 СОУ "Дамян Груев", Професионална Гимназия по Хранително Вкусови Технологии "Проф.Д-Р Г. Павлов" и 135 СОУ "Ян Амос Коменски". Близка болница - 3-та Градска.

Разходи по сделка:

3569.39 лева Местен данък
979.26 лева Нотариална такса
142.78 лева Такса вписване
0.00 лева Други нотариални такси
0.00 лева Банкови такси
Мария Търговска

Мария Търговска

Офис координатор, Редактор, Консултант

телефон:
02 80 81 82 3
мобилен:
0896 838 669
e–mail:
[javascript protected email address]
визитка:
Maria Targovska
всички имоти на брокера

Ако знаете какво точно търсите или искате да предложите имот, ние ще се свържем с вас за подробности!