продажби наеми
 • Наеми Просторен, обзаведен тристаен апаратамент в кв. Красно село, София

  Просторен, обзаведен тристаен апаратамент в кв. Красно село, София

  № 11178715 ноември 2018
  375 евро
  • Тристаен
  • 85 кв.м
  • 5 етаж
  • Красно село