продажби наеми
 • Наеми Едностаен апартамент под наем в жк. Белите брези, София

  Едностаен апартамент под наем в жк. Белите брези, София

  № 11377619 April 2021
  250 евро
  • Гарсониера
  • 50 кв.м
  • 7 етаж
  • Белите брези
 • Наеми Двустаен апартамент под наем в кв. Белите брези до метростанция Красно село

  Двустаен апартамент под наем в кв. Белите брези до метростанция Красно село

  № 11375429 March 2021
  400 евро
  • Двустаен
  • 60 кв.м
  • 4 етаж
  • Белите брези
 • Наеми Тристаен стилно обзаведен апартамент под наем в кв. Белите Брези, София

  Тристаен стилно обзаведен апартамент под наем в кв. Белите Брези, София

  № 11289821 May 2020
  450 евро
  • Тристаен
  • 89 кв.м
  • 7 етаж
  • Белите брези